Nieuws

10 december 2019

Wij mogen terugkijken op een succesvol jaar. Vele kinderen en volwassenen hebben wij weer blij mogen maken met onze voorstellingen. Als uitschieter natuurlijk de reeks voorstellingen in de herfstvakantie in Vorden. Vele Vordenaren en mensen vanuit verre omgeving wisten de nieuwe locatie aan de Bleek te vinden. Vier voorstellingen waren een succes en wij genoten net zo als het publiek. 

Graag zien wij u weer terug in oktober 2020, wij presenteren dan een geheel nieuwe show!

Voor 2020 staan weer meerdere leuke voorstellingen op de planning. Zo geven wij zaterdag 8 februari een voorstelling in het Parkhuis in de Steeg en zijn wij op Koningsdag, 27 april  traditiegetrouw weer terug in het Kulterhus van Vorden voor het kinderprogramma. 

Voor nu rest ons alleen nog u een fijne kerstperiode te wensen en een gelukkig en gezond 2020. Wij hopen u in 2020 weer terug te zien bij één van onze voorstellingen of activiteiten. 

7 september 2019

Circus Lorelly helemaal vernieuwd in Vorden.

Circus Lorelly geeft ook dit jaar weer voorstellingen in Vorden. In de herfstvakantie worden van woensdag tot en met zondag voorstellingen gegeven.

Vorden – Ook dit jaar organiseren de jonge ondernemers uit Vorden weer een waar circusspektakel in hun eigen woonplaats. Toch is dit jaar alles anders dan voorgaande jaren. “We hebben er bewust voor gekozen een aantal dingen te vernieuwen, zo houden we het leuk en spannend, ieder jaar opnieuw” zo zegt Yoshi Berends, die in de voorstelling de taak van Spreekstalmeester vervuld. Lennart Schoppers, beter bekend als Clown Frasco vult hem aan: “Natuurlijk blijft de gezelligheid en sfeer behouden en kan iedereen echt een middagje genieten”.

 

In het anderhalf uur durende circusprogramma alleen maar “nieuwe gezichten”
Op clown Frasco en Yoshi na, worden er voor deze voorstelling allemaal nieuwe artiesten met nieuwe circusnummers gecontracteerd. Zo ziet u een prachtige hoela hoep, Chinese draaiende borden, maar ook acrobatiek hoog bovenin de circustent aan een paar gordijnen, zo’n nummer wordt tissue-trapeze genoemd in het circus.
Het duo Cassibba laat een wervelend goochelnummer zien.
Natuurlijk zijn er ook weer dieren van de partij die hun kunsten vertonen, onder meer honden en geiten laten zich van hun beste kant zien.

Kortom een gezellig dagje uit voor het hele gezin, waarin ook Yoshi en Clown Frasco iedereen met nieuwe entrees weer de mensen aan het lachen zullen krijgen.

De voorstellingen vinden plaats op een vernieuwde locatie; Het parkeerterrein aan de Bleek, achter de Aldi is waar u moet zijn.
Van woensdag 23 oktober tot en met zondag 27 oktober begint dagelijks de voorstelling om 14:00. Op zaterdag is er geen voorstelling!

 

Speciale actie
Om het circus voor iedereen toegankelijk te houden is er op donderdag een familievoorstelling, Iedereen betaald dan €8 per persoon, ongeacht de zitplaats.

 

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa, dagelijks vanaf 13:00. Echter wordt vooraf reserveren aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Het reserveren van kaarten kan op www.circus-lorelly.nl. Ook vind u daar alle informatie en entreeprijzen.

1 mei 2019 

Het is voorjaar en alles groeit en bloeit, zo ook bij ons circus. 

Voor het derde jaar op rij gaven wij afgelopen koningsdag weer een spetterende voorstelling in het Kulterhus in Vorden. Op uitnodiging van de Oranje Vereniging bouwde wij de grote zaal weer om tot een echt circus. De Vordense jeugd heeft weer genoten. Een mooie start van een nieuw circus seizoen. 

 

 

 

Sinds afgelopen week heeft Circus Lorelly naast de loopeenden nog meer dieren in huis. De broertjes Gerard en Gordon zijn bij ons komen wonen. Als de geitjes bij ons gewend zijn zullen zij ook zeker een acte de presence gaan geven in ons piste. 

Naast de drukte met de geitjes en het nagenieten van de afgelopen voorstelling zijn wij druk bezig met nieuwe projecten. Met als hoogtepunt natuurlijk de voorstellingen in de tent in Vorden. Aankomende herfstvakantie zullen wij voor de derde maal op rij voorstellingen geven in het centrum van Vorden. Van 23 tot en met 27 oktober is het weer showtime. Dit jaar presenteren wij een hele nieuwe voorstelling met artiesten en acts die u nog niet van ons kent. 

Schrijf de data vast in uw agenda, meer info volgt snel!